Kétszárnyú bukó-nyíló átmenő kilincses műanyag erkélyajtó

Az átmenőkilincses kétszárnyú erkélyajtók esetében az alap profiltest vastagságán túl, más lényegi eltérés nincs a normál kétszárnyú erkélyajtóhoz képest!

PROFILVASAGSÁGBAN

 | van eltérés a normál balkonajtókhoz hasonlítva ezt a szerkezetet! Míg a belső kilincses erkély ablaktokból és ablakszárnyból készül, addig az átmenőkilincses erkélyajtó ablaktokból, de már az alap bejárati ajtó 110 mm-es magasított szárnyát kapja meg! Mindezt azért, hogy az átmenőkilincses zártestet be lehessen marni! Szóval itt egy erősített erkélyajtóval találja szembe magát a vásárló, azaz Ön!

MÉRETHATÁROK

 | az erkélynél a 120*200 cm a legkisebb méret, ami még garanciával gyártható! Legnagyobb méret a 200*240 cm. Tudjuk, hogy 210 cm felett már erősíteni kell a szárnyat! Erről az egyszárnyú bukó-nyíló erkélyajtóknál tud olvasni! Ha nem baj, itt nem részletezném ismét!
(210 cm + 30 cm fix felülvilágító, szárnyosztó, falcmerevítő) A két szárny elosztása tetszőlegesen változtatható, nem kell a szimmetriára hagyatkozni! Amit tudni kell, hogy 100 cm-nél szélesebb szárny nem kérhető! Szóval egy 160*210 cm erkélynél a főszárny nem lehet pl. 120 cm csak 100 cm!
Akadálymentes helyiségnél kérhető a 110 cm, de ott extra erősítéseket fogunk a tokban és a szárnyban is alkalmazni!

KÜSZÖB

 | esetében alap tokküszöbbel készül a szerkezet, mint a sima erkélynél. Viszont lehet kérni hőhídmentes ALU küszöböt is, felár ellenében. Az ALU küszöbbel azért romlik a szigetelési tényező, mert a tokkapcsolat meg lesz szakítva! Persze visszalapátolhatunk némi hőszigetelési erőt, ha 2D ALU küszöböt rendel az erkélyhez! Így egy dupla tömítéses küszöböt fog kapni!

Tudják, kérjenek ajánlatot, ha valamit nem értenek és akkor is, ha igen ...

Ajánlatkérés


Cseke Zsolt – szakértő

Kétszárnyú bukó-nyíló átmenő kilincses műanyag erkélyajtó  45 terméket találtam.

Mutat 13 - 24 / 45
Mutat 13 - 24 / 45