Műanyag külső vakolható tokos redőny

Külső vakolható tokos redőnyök alkalmazása elterjedt az új építésű házaknál. Készülhet a redőny műanyagból vagy alumíniumból. A műanyag vakolható redőnyök minőségben nem térnek el a normál külső tokos PVC redőny típustól. Külső megjelenésben picit mások, de funkciójuk ugyan az!

Vakolóéllel ellátott műanyag redőny

Ezt a típust is az ablakra szerelik fel, mint a sima PVC redőnyt! Új építésű házaknál fel lehet tolni az ablak fölé kb. 12 cm-t a redőnyt. Ezt a kivitelező betervezi előre és kialakítja a redőny helyét! Esztétikai szerepe van a vakolható redőny megoldásnak. Nem fog látszódni a redőny doboza szemből, mert az XPS vakolóéllel egy síkba kerül a külső falazat szigetelése és össze lehet dolgozni a két terméket! (Alulról szerelhető a redőny, így az elvakolással utólag is javítható a szerkezet.)

Ha falsíkra kerül az ablak és van a falazaton legalább 20 cm szigetelés, úgy akár felújításnál is lehet ezt a technikát alkalmazni! Falkávába szerelt ablak esetén is lehet vakolható redőnyt szerelni, de itt majd ki kell hozni a szigeteléssel a szerkezet síkot a külső szigetelés síkjához!

Funkciójában és lehetőségeiben ez a redőnytípus megegyezik a sima külső tokos PVC redőnnyel!

Műanyag külső vakolható tokos redőny helykialakítása áthidalóban

Tudják!
Kérjenek ajánlatot, ha valamit nem értenek és akkor is, ha igen ...
Cseke Zsolt – szakértő

Műanyag külső vakolható tokos redőny  Ebben a kategóriában nincsenek termékek.