Lehúzható mobil szúnyogháló

Ezt a típust azoknak javaslom, akik nem szeretnének fix hálót felszerelni, mert néha egy-egy porrongyot vagy egyéb dolgot az ablakon keresztül szeretnének a kültérre juttatni! Lehúzható mobil szúnyoghálót magában ritkán használnak már, mert sok esetben a redőnnyel együtt rendelik meg ezt a rovarháló típust!

Mit kell tudni a lehúzható mobil szúnyoghálóról?

Kezelését tekintve nem egy bonyolult megoldással állunk szemben. A hálót egy mozdulattal tudjuk lehúzni, majd a fülek segítségével alul rögzíteni! Ha nem szeretnénk alsó állapotban tartani pl. télen a hálót, vissza is tudjuk azt engedni a felső 45*45 mm-es házba. A ház nagyobb nem lehet, mert a háló maximális, még garanciával vásárolható méretére van optimalizálva. A lefutóban szőrkefe fut végig és védelmet nyújt a rovarok és bogarak ellen!

MINIMÁLIS GYÁRTÁSI MÉRET

 | Nincs meghatározva a minimális gyárthatóság, de a legkisebb bukó-nyíló ablakra is rendelhető a termék, ami általában 42*47 cm.

MAXIMÁLIS GYÁRTÁSI MÉRET

 | Na, azért már mindennek van határa! A 160*180 cm-nél nagyobb lehúzható háló nem gyártható garanciával. De én már ezt sem vásárolnám meg! A 150*150 cm-nél bizony megállnék, de ez szubjektív vélemény. Egy nagyobb huzat vagy légnyomás a hálót a levezető lábból ki is szedheti! Persze visszahelyezhető, de akár meg is sérülhet a háló!

RUGÓTÖRÉS

 | Bizony nagy hátránya a fix hálókkal szemben, hogy garancia nem él a rugótörés ellen. Rendeltetésszerű használat esetén a lehúzható háló tengelyébe integrált rugósszett maximálisan ellátja feladatát! Amikor fel akarjuk engedni a hálót, azt kézzel visszakövetjük! Ha elengedjük, abban az esetben előfordulhat, hogy a becsapódáskor a tengelyen lévő rugó elpattan, eltörik! Ennek javítása nem garanciális ügyintézést von maga után!

KERET

 | A keret alap esetben fehér, de lehet fóliázni is, ha az ablak pl. aranytölgy, dió vagy mahagóni színű. Amennyiben antracit vagy egyéb RAL színű az ablakunk, a háló alumínium kerete is szinterezhető a RAL színskála bármelyik színére.

HÁLÓ

 | A háló színe minden esetben optikailag „láthatatlan” szürke. Időjárásnak ellenál és anyagát tekintve üvegszálas alapra felvitt műanyag bevonatot kap.

Tudják!
Kérjenek ajánlatot, ha valamit nem értenek és akkor is, ha igen ...

Ajánlatkérés


Cseke Zsolt – szakértő

Lehúzható mobil szúnyogháló  Ebben a kategóriában nincsenek termékek.