ALU keretes fix szúnyogháló

Saját véleményt fogalmazok meg, amikor azt mondom ..olyan ez a fix háló típus, ami be sem jött a divatba, de már ki is ment talán! Véleményemet arra alapozom, miszerint aki olcsóbb hálót szeretne, megvásárolja a PVC fix hálót! Aki pedig színes vagy alumínium keretes hálót szeretne, arra pedig ott van az ISSO fix háló! Szóval szerintem nagyon keskeny az a mezsgye, ahol ez a típus megállja a helyét!

Mit kell tudni az alumínium keretes fix szúnyoghálóról?

A keret egy 9*30 mm-es alumínium váz, amire a háló rögzítve van. Nagyobb pl. 120*150 cm felett már alumínium keretes hálót kell alkalmazni a deformációt elkerülendő. Persze ezen méret alatt is rendelhető a háló!

Sajátosága, hogy kívülről kell csavarozva rögzíteni az alumínium keretet, ezért csak a földszinti szobák ablakira tehető fel (Létráról és tűzoltó autóról persze akár a 10. emeltre is szerelhető).

Sokkal többet a szerkezetről nem tudok elmondani, mert azon kívül, hogy fóliázható és RAL színnel kezelhető. Modernebb megoldással bíró társa az ISSO fix háló, ami karmos megoldásának köszönhetően népszerűbb termék.

  • ISSO fix (peremes – karmos) szúnyogháló

Tudják!
Kérjenek ajánlatot, ha valamit nem értenek és akkor is, ha igen ...

Ajánlatkérés


Cseke Zsolt – szakértő

ALU keretes fix szúnyogháló  Ebben a kategóriában nincsenek termékek.