Egyszárnyú bukó-nyíló átmenő kilincses műanyag erkélyajtó - KISOKOS
Egyszárnyú bukó-nyíló átmenő kilincses műanyag erkélyajtó - KISOKOS

Az átmenőkilincses erkélyajtók esetében alap opció, hogy külső oldalról is lehet zárni a szerkezetet. Egyszóval, külső oldalra is kap egy kilincset! Átmenőkilincsen túl majdnem mindenben megegyezik a normál erkélyajtóval, csupán még egy lényeges ponton mutatkozik eltérés!

PROFILVASAGSÁGBAN

 | van eltérés a normál balkonajtókhoz hasonlítva ezt a szerkezetet! Míg a belső kilincses erkély ablaktokból és ablakszárnyból készül, addig az átmenőkilincses erkélyajtó ablaktokból, de már az alap bejárati ajtó 110 mm-es magasított szárnyát kapja meg! Mindezt azért, hogy az átmenőkilincses zártestet be lehessen marni! Szóval itt egy erősített erkélyajtóval találja szembe magát a vásárló, azaz Ön!

MÉRETHATÁROK

 | az erkélynél a 80*200 cm a legkisebb méret, ami még garanciával gyártható! Legnagyobb méret a 100*240 cm. Tudjuk, hogy 210 cm felett már erősíteni kell a szárnyat! Erről az egyszárnyú bukó-nyíló erkélyajtóknál tud olvasni! Ha nem baj, itt nem részletezném ismét! (210 cm + 30 cm fix felülvilágító, szárnyosztó, falcmerevítő)

KÜSZÖB

 | esetében alap tokküszöbbel készül a szerkezet, mint a sima erkélynél. Viszont lehet kérni hőhídmentes ALU küszöböt is, felár ellenében. Az ALU küszöbbel azért romlik a szigetelési tényező, mert a tokkapcsolat meg lesz szakítva! Persze visszalapátolhatunk némi hőszig erőt, ha 2D ALU küszöböt rendel az erkélyhez! Így egy dupla tömítéses küszöböt fog kapni!

Tudják, kérjenek ajánlatot, ha valamit nem értenek és akkor is, ha igen ...

Ajánlatkérés


Cseke Zsolt – szakértő

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments