ALU ISSO fix szúnyogháló

Modern megoldás a repülő és mászó bogarak ellen minden ablak esetében. A legnépszerűbb fix szúnyogháló megoldás, ami jelenleg létezik a piacon! Földszinti és emeleten lévő ablakokhoz is egyformán ajánlott és felszerelhető típus. Egyszerű és nem igényel semmilyen szaktudást a felmérése és a szerelése. Szerszámhasználat nélküli felhelyezéssel rendelhető.

Mit kell tudni az alumínium keretes ISSO fix szúnyoghálóról?

A keret egy 9*30 mm széles alumínium lapos váz. A háló a vázban körbe futó nútba van rögzítve hengerelt gumi segítségével. A fix háló 20 vagy 25 mm-es karmokkal van ellátva (ablakunk profilvastagságtól függ, de alap a 20 mm) és ez kapaszkodik az ablak gumírozott tokjába.

ISSO fix háló utólagosan is rendelhető. Ilyen esetben nincs más dolga a vásárlónak, mint az ablakot kinyitni és a látszó gumírozott ablaktok belső szélességét és magasságát megmérni! Ez lesz az ISSO fix háló gyártási méretet és ezt kell rendeléskor megadni!

Háló felhelyezése roppant egyszerű, mert a felszegecselt karmok kihajtását követően, a rajta lévő fogantyú segítségével kitoljuk az ablaknyíláson a keretet. Majd visszahúzva a keret nyílásba helyezzük és a karmokat ráhajtjuk a tokra! Kész is a szerelési művelet! Ugyan ezzel a mozdulatsorral, pontosabban inverzével le is vehetjük a hálót, majd letusolást követően ismét mehet vissza a helyére, hogy a funkcióját el tudja látni.

Ha már a funkciónál vagyunk, érdemes megemlíteni, hogy a fix háló véd a legjobban a repülő és mászó bogarak és rovarok ellen. A tokra simulva nincs hely az állatkáknak bemászni a lakásba, míg a redőnytokba integrált szúnyoghálónál a redőnytokon keresztül a mászó kis élőlények bizony át tudják törni magukat és bemászkálnak hozzánk kicsit melegedni, avagy hűsölni!

KERET

 | A keret alap esetben fehér, de lehet fóliázni is, ha az ablak pl. aranytölgy, dió vagy mahagóni színű. Amennyiben antracit vagy egyéb RAL színű az ablakunk, a háló alumínium kerete is szinterezhető a RAL színskála bármelyik színére.

HÁLÓ

 | A háló színe minden esetben szürke. Létezik a macskabiztos háló, ami fekete színű. Viszont az ilyen fix hálóra szerelve garancia nélkül rendelhető!

MÉRETEZÉS

 | A hálót szinte bármekkora ablakhoz le lehet gyártani, de érdemes a racionalitás határain belül maradni, mivel a 30 mm széles alumínium keret a túl nagy fesztávolság esetén meghajolhat. De ablakainkat is természetesen a használhatóság optimalizálásával választjuk ki!

Tudják!
Kérjenek ajánlatot, ha valamit nem értenek és akkor is, ha igen ...

Ajánlatkérés


Cseke Zsolt – szakértő

ALU ISSO fix szúnyogháló  Ebben a kategóriában nincsenek termékek.