Alumínium felső tokos redőny

Az alumíniumból készült felső vagy más néven belső tokos redőny kialakítása teljesen megegyezik a műanyagból készült belső tokos redőnnyel. Méretezését tekintve teljes a hasonlóság, eltérés csupán a motorizálhatóságban és a színrendelési lehetőségben van.

MŰANYAG BELSŐTOKOS REDŐNY

 | A termékről itt tud olvasni.

Milyen színben rendelhető a redőny felső tokrendszere?

Mint tudjuk, a műanyag felsőtokos redőny csak fehér színben rendelhető (pontosabban lehet néhány alapszínt kérni, de nem javaslom), ahol minden alkatrész fehér.

Alumínium belsőtokos (felsőtokos) redőny esetében is az alapszín a fehér. Itt viszont már az ablakaink külső színezettségéhez tudunk színben nagyon hasonló (elemeiben ugyan olyan színű) redőnyt rendelni! Ha van egy aranytölgy, dió, mahagóni, antracit vagy egyéb színű ablakunk, a redőnyünk is rendelhető ilyen színben. Viszont fontos tudni, hogy a belső tok nem lesz minden színben elérhető. De talán nincs is erre szükség! Aranytölgy, dió szín általában megoldható, de pl. egy zöld színű redőny esetén a felső, belső tok fehér marad! Talán nincs is ezzel baj, ha belül az ablakunk pl. fehér. A felső tokrendszer nem alumíniumból készül, hanem marad PVC.

A redőny motorral megvásárolható, amiről bővebben itt tud olvasni!

Tudják!
Kérjenek ajánlatot, ha valamit nem értenek és akkor is, ha igen ...
Cseke Zsolt – szakértő

Alumínium felső tokos redőny  Ebben a kategóriában nincsenek termékek.