Szúnyogháló - toló-bukó -és emelő-toló erkélyre  Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • Pliszé szúnyogháló

  Az utóbbi évtizedben egyre gyakrabban alkalmazott szúnyoghálótípus a pliszé. Alkalmazása nem a szokványos kis nyílással rendelkező bejárati vagy erkélyajtóknál javasolt (bár itt is egyszerűen alkalmazható). Nagy nyílásszélességgel rendelkező toló-bukó vagy emelő-toló rendszereknél használható a pliszé, igen egyszerű és halk működtetéssel.

  Mit kell tudni a pliszé szúnyoghálóról?

  Egy roppant kellemesen használható szúnyoghálóval állunk szemben. Nevében is benne van, hogy egy pliszírozott, harmonikaszerű anyaggal rendelkezik ez az üvegszövet háló! A háló csúszó mozgást végez minden esetben az alsó és a felső vezetősín segítségével. Behúzáskor kinyúlik a háló, majd a tokba visszaengedve a harmonikaszerű alapállásába tér vissza!

  Kihúzott állapotban kevlárszálak biztosítják a stabilitást. A keretrendszere gondoskodik arról, hogy a szerkezet kifeszített állapotban tökéletesen zárjon a bogarak és a rovarok ellen.
  A pliszé háló esetében nincs mágneses záródás és a szerkezetben nincs rugósszett. Minden pillanatban megállítható a háló és nincs visszahúzó erő!

  MINIMÁLIS GYÁRTÁSI MÉRET

   | Nincs meghatározva a minimális gyárthatóság, így a legkisebb erkélyre, bejárati ajtóra is rendelhető a háló.

  MAXIMÁLIS GYÁRTÁSI MÉRET

   | 200*300 cm egyoldali, míg kétoldali kezelés esetén a méret 400*300 cm. Gyártmánya válogatja a mérethatárokat.

  KERET

   | A keret alap esetben fehér, de lehet fóliázni is, ha az ajtó pl. aranytölgy, dió vagy mahagóni színű. Amennyiben antracit vagy egyéb RAL színű az erkélyünk, bejárati ajtónk a háló alumínium kerete is szinterezhető a RAL színskála bármelyik színére.

  HÁLÓ

   | A háló színe minden esetben fekete. Időjárásnak ellenál és anyagát tekintve üvegszálas alapra felvitt műanyag bevonatot kap, kevlárszál erősítéssel.

  Tudják!
  Kérjenek ajánlatot, ha valamit nem értenek és akkor is, ha igen ...

  Ajánlatkérés


  Cseke Zsolt – szakértő